Bubákov Bubajzlík a tajemný hrad - Vaněček, Michal (Bambook, 2017)
Pojďte s Bubajzlíkem pořádně prozkoumat starý hrad a zažít pravé dobrodružství. Bubajzlík je malý bubáček, který se narodil ve sněhu před starým hradem Bubákovem. Byla mu zima, a tak se vydal do hradu ohřát. Tam poznal tři milé čarodějnice, které vaří čokoládu. Postupně se seznamuje s dalšími obyvateli a odhaluje tajemství celého hradu.
Keywords: Beletrie pro děti; Pohádky