Svažte si sami knížku album, diář, artbook... - Kühne, Franziska (Grada, 2018)
Píšete si deník nebo povídky a nikdo vám je nechce vydat? Vytvořte si vlastní knihu! Nevybrali jste si z nabídky fotoalb? Udělejte si svoje na míru! Chcete věnovat dárek v nezvyklé krabičce? Vyrobte si ji! Kreslíte komix, ilustrujete, malujete? Sestavte si artbook! Návody na všechny tyto a další knihařské postupy najdete v knize.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Umění a kultura; Výtvarné techniky; Řemesla