Jak omezit fluktuaci a udržet si zaměstnance manažerskými nástroji - Bednář, Vojtěch (Grada, 2017)
Jak snížit současnou vyšší fluktuaci zaměstnanců bez zvyšování mezd, což k dlouhodobému udržení lidí stejně nevede? Zjistíte, proč lidé odcházejí, kdy a jak fungují peníze, jaký způsob vedení a jaké prostředí zaměstnance udrží i proč tolik záleží na předávání informací zaměstnancům.
Keywords: Personalistika; Podnikání a management