Polygon Z pamětí československého zpravodajského důstojníka - Kubizňák, Ladislav (Grada, 2019)
Od náboru, výcviku a prvních misí po reálnou práci špiona - autentické a otevřené vzpomínky důstojníka československé rozvědky, jehož kariéra vrcholila v USA v roce 1989.
Keywords: Literatura faktu; Memoáry, osobnosti a osudy