Obecná didaktika A její širší pedagogické souvislosti v úkolech a cvičeních - Vališová, Alena (Grada, 2021)
Kniha je určena bakalářským i magisterským studentům učitelství v prezenční i kombinované formě a tvoří východisko k samostatnému studiu. Kromě teoretických informací obsahuje i množství praktických úkolů a příkladů.
Keywords: Didaktika; Učebnice