Kafe s Jolanou - Voldánová, Jolana (Cosmopolis, 2018)
Nevšední rozhovory Jolany Voldánové z pořadu Kafe s Jolanou v knižní podobě. Osobnosti ze světa kultury a sportu vyprávějí své příběhy, ze kterých je patrné, že nikdo z nás nemá v životě nic zadarmo. Přijměte pozvání na kafe s Jiřím Langmajerem, Zdeňkem Svěrákem, Bolkem Polívkou, Ondřejem Sokolem, Marií Rottrovou, Lucií Bílou a dalšími.
Keywords: Česká současná beletrie; Memoáry, osobnosti a osudy