Ještě můžu vzlétnout Laskavý průvodce ženy středního věku - Hodáčová, Monika (Grada, 2018)
Tato kniha vás podpoří při vstupu do nové životní etapy, která může být plná velkých příležitostí, radosti z práce na sobě, na vztazích, na tom, co nás těší a dává našemu životu smysl. Nemusíme spasit svět ani být dokonalé. Možná by stačilo být k sobě laskavější a zkusit plnit si své sny. Nikdy není pozdě vzlétnout!
Keywords: Partnerské vztahy; Psychologie pro každého; Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina; Životní styl