Patchwork inspirace přírodou - Mayr, Bernadette (Grada, 2018)
Nestárnoucí a stále více obdivované quiltové vzory tentokrát inspirované přírodou. Deka jako hvězdná obloha, mořská pěna, ušitá jako z motýlích křídel a mnohé další. Autorka pracuje s volnou řezací technikou a všechny modely jsou přístupné i méně zkušeným a začínajícím quiltařkám.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Umění a kultura; Výtvarné techniky; Řemesla