Poznáváme homeopatii Jak se léčit šetrně, 2., aktualizované a doplněné vydání - Formánková, Kateřina (Grada, 2018)
Homeopatie je léčebná metoda s dávnou tradicí a jasnými pravidly, aplikovaná s úspěchem u nás i v zahraničí. Tato praktická příručka přináší souhrn základních informací o šetrném způsobu léčby, který nenahrazuje, ale účinně doplňuje postupy klasické medicíny. Seznamte se s tím, jak homeopatii v běžném životě používat!
Keywords: Zdraví a životní styl; Ostatní lékařské obory