Probiotická smoothies Recepty pro zdravé zažívání - Maranik, Eliq (Grada, 2018)
Zdravé zažívání je klíčem k našemu zdraví. Objevte pestrobarevné lahůdky, na něž se vám budou sbíhat sliny - budete se divit, jak jste bez nich mohli žít! Krémové pochoutky s voňavými názvy jako "borůvkový ráj", "severský milostný příběh" nebo "broskvový sen s malinami" jsou nejen neskutečně dobré, ale také blahodárné pro naše zažívání.
Keywords: Kuchařky; Výživa