Na krchově koná se slavnost - Václav, Votruba (Golden Dog, 2023)
Na krchově koná se slavnost je prvním krůčkem jihočeského spisovatele Václava Votruby do světa poezie. Obsahuje básně z let 2020 - 2023, které čtenáře zavádí na hřbitovy, do kostelů, hor a konkrétních vsí a měst, například do Klenčí pod Čerchovem, Kostelního Vydří, Telče, Třebíče, Českých Budějovic či Prahy. Jedná se o vzrušující toulání. Mnohdy smutné, nostalgické, ale i něžné a láskyplné. Na krchově koná se slavnost... přijměte pozvání.
Keywords: Poezie