Tolerantní výchova - Pöslová, Blanka (Grada, 2020)
Jak nejlépe vychovávat děti? Kam to vede, když reagujeme příliš přísně, nebo nereagujeme vůbec? Kde jsou správné hranice, o kterých se často mluví? Výchova dětí je proces, společná cesta, na které se vzájemně ovlivňujeme, měníme se, zrajeme.
Keywords: Pedagogika; Rady pro rodiče