Kopřiva Recepty pro zdraví, krásu a vitalitu - Bräutigam, Leonie, Gabriele (Grada, 2019)
Máte v zahradě nebo za plotem kopřivy? Neproklínejte je a buďte naopak rádi! Naši předkové to věděli už od nepaměti a odborné studie to potvrzují - tenhle mnohdy nenáviděný pálivý plevel má blahodárné účinky téměř na všechny systémy těla, působí jako účinné zkrášlovací tonikum a navíc je vynikající v kuchyni!
Keywords: Příroda kolem nás