Léčba kardiovaskulárních onemocnění - Špinar, Jindřich (Grada, 2018)
Další publikace od brněnských autorů tvoří nedílný komplet s předchozí úspěšnou publikací Farmakoterapie kardiovaskulárních onemocnění. V publikaci Léčba kardiovaskulárních onemocnění je terapie probírána podle jednotlivých onemocnění. Kniha tvoří nedílný komplet s publikací Farmakologie kardiovaskulárních onemocnění.
Keywords: Kardiologie, angiologie