Výhonky a mikrozelenina 70 prvotřídních superpotravin z vlastní kuchyňské zahrádky - Fürstler, Angelika (Grada, 2018)
Skvělé rady a návody, jak na to, abyste už za pár dní měli po ruce chutný potravinový doplněk, vhodný do salátů, polévek, na sendviče, do müsli či do koktejlů. Představeny jsou rostliny, které lze doma pěstovat třeba na parapetu.
Keywords: Zahradní rostliny