Soutěž Malou dohodou 1937 Auta a motocykly na trati Praha - Bukurešť - Bělehrad - Tuček, Jan (Grada, 2017)
Automobilová a motocyklová Soutěž Malou dohodou, byla největším motoristickým podnikem organizovaným v meziválečném Československu a v jeho spřátelených zemích. Začtěte se do příprav i průběhu samotné soutěže, která se jela v září 1937.
Keywords: Auto & moto; Automobily