Jedeme do školy Úkoly pro předškoláky - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2018)
Auta, letadla, lodě, zkrátka vše, co jezdí po zemi, létá ve vzduchu nebo pluje ve vodě, zaparkovalo, přistálo a zakotvilo v téhle interaktivní, krásně ilustrované knížce pro předškoláčky, kterou napsala oblíbená autorka a dětská psycholožka.
Keywords: Říkadla, básničky, písničky; Pracovní sešity, zábava, hry