Zábavná kniha o lékařích - Gitzinger, Peter (Cosmopolis, 2017)
Proč trávíte v čekárnách hodiny a hodiny, i když jste objednaní na přesný čas? Proč se lékaři ze všech sil snaží, abyste nepochopili ani ten nejmenší detail ze své diagnózy? Příjemně nekorektní zábava pro všechny pacienty, kteří přežili lékařskou péči. Zkraťte si dlouhou chvíli v čekárně u doktora!
Keywords: Humor, satira; Křížovky a zábava; Dárkové knížky