Manipulace a propaganda na pozadí současné informační války - Ftorek, Jozef (Grada, 2017)
Nebojíte se hledat odpovědi na nepříjemné, možná až nebezpečné otázky? Přemýšlíte, kdo jsou ti, kteří v pozadí "tahají za nitky"? Pak je tato kniha právě pro vás! Autor odkrývá současnou praxi ovlivňování veřejného mínění pomocí mediální manipulace a propagandy.
Keywords: Psychologie; Politologie; Žurnalistika a komunikace; Komunikační dovednosti