Hormony v harmonii - Fibaek, Caroline (Grada, 2018)
Laskavý průvodce hormonální terapií, v němž se autorky snaží překlenout bariéry mezi klasickou a alternativní medicínou. Zpracovaly témata od PMS přes fertilitu až po menopauzu a doplnily řadou diagnostických testů, rad i receptů.
Keywords: Hubnutí; Alternativní léčení; Mindfulness; Vztahy, láska, rodina; Životní styl