Znevýhodněný žák Deficity dílčích funkcí a oslabení kognitivního výkonu - Krejčová, Lenka (Grada, 2020)
Odborná publikace renomovaných autorů reaguje na významné legislativně-správní i metodické změny v našem školství a také na potřebu podpůrných opatření u dětí, které se potýkají při vzdělávání s různými potížemi a deficity, což může vést - mimo jiné - ke specifickým poruchám učení a chování.
Keywords: Speciální pedagogika