Vstřikování plastů teorie a praxe - Zeman, Lubomír (Grada, 2018)
Technologie vstřikování termoplastů je jednou z nejrozšířenějších technologií zpracování plastů například při výrobě automobilů, v elektrotechnice, elektronice, při výrobě spotřebního a sportovního zboží, v průmyslu obalů atd. Kniha se snaží komplexně popsat celý proces výroby, a to jak v teoretické, tak zejména v praktické rovině.
Keywords: Elektronika a elektrotechnika; Ostatní