Slovník sociální patologie - Kraus, Blahoslav (Grada, 2017)
Autoři z katedry sociální patologie a sociologie na Pedagogické fakultě Univerzity Hradec Králové předkládají vybrané klíčové pojmy z oboru sociální patologie. Předmětem jejich zájmu je zejména studium negativních společenských jevů, jejich etiologie, stav, způsoby řešení, ale také možnosti prevence.
Keywords: Pedagogika; Sociologie; Psychologie odborná; Slovníky