Hrob pod schody - Ida, Nekovaříková (Golden Dog, 2025)
Ve světě, kde stíny někdy opravdu ožívají a kde se z lesů občas ozve něco, co není lidské, působí Neklen z Dernic jako zvláštní zjev. Inkvizitor, jenž dává přednost rozumu před vírou, logice před dogmatem a důkazům před domněnkami. Neklen pátrá po skutečných vinících - a většinou je také najde.
Keywords: Sci-fi, fantasy