Ve spárech múzy - Tomáš, Marton (Golden Dog, 2024)
Říká se, že autor potřebuje pro svou tvorbu múzu. Tomáše Martona čas od času do svých spárů polapí jedna velmi náruživá. Vznikají pak příběhy těch nejrůznějších žánrů, jako jsou pořádný horor, sci-fi, ale i humor. Co jen to soused skrývá ve sklepě? A co věčné dilema žít dlouze, ale sám, nebo krátce, zato s láskou? Proč jsou za městem podivné hluboké díry v zemi? Nejen toto naleznete v knize, která je výběrem toho nejlepšího, co z Tomáše Martona vymáčkla múza, když se pařáty zabořila hluboko do jeho nitra.
Keywords: Horory