Urgentní medicína v klinické praxi lékaře 2., doplněné a aktualizované vydání - Šeblová, Jana (Grada, 2018)
Druhé vydání mimořádně úspěšné a odborně oceňované publikace. Praktický a přehledný text je určen jak lékařům urgentní medicíny, tak lékařům, kteří se setkávají v prvním kontaktu s nediferencovanými obtížemi pacienta. Knihu ocení i studenti medicíny, záchranáři a další pracovníci nelékařských zdravotnických oborů.
Keywords: Anesteziologie, resuscitace, emergency