Zničí nás klima, nebo boj s klimatem? - Klaus, Václav (Cosmopolis, 2017)
Nová kniha Václava Klause navazuje na jeho velmi úspěšnou "Modrou, nikoli zelenou planetu". Jde o originální autorův pokus podělit se s čtenáři o to, co všechno se za uplynulých deset let ve světě na základě bezohledné indoktrinace lidí, mládeže a zejména dětí ideology klimatického alarmismu změnilo a jaké škody byly napáchány.
Keywords: Literatura faktu; Memoáry, osobnosti a osudy