Posel hydrometeorologického ústavu BONUS - příběh To jeli dva ve vlaku - Svěrák, Zdeněk (Cosmopolis, 2017)
Hrdinou příběhu Posel hydrometeorologického ústavu je člověk, který neodolá pokušení mystifikovat posluchače v rozhlasovém vysílání a vydává se za jiné osoby. Dokáže obalamutit nejen posluchače, ale i samotné redaktory. Jako bonus je pro čtenáře přidán humorný příběh To jeli dva ve vlaku.
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira