Pedagogická psychologie pro učitele Psychologie ve výchově a vzdělávání - Jedlička, Richard (Grada, 2018)
Učebnice se zaměřuje na psychologické otázky učení, vyučování a výchovného působení na děti a dospívající. Objasňuje podstatu nejčastějších problémů, s nimiž se pedagogičtí pracovníci setkávají při řízené socializaci a jejích poruchách, včetně konfliktů odehrávajících se v každodenních školních interakcích.
Keywords: Psychologie odborná; Učebnice