Údržba a opravy motocyklů ČZ 125 a 150C - Šulc, Augustin (Grada, 2018)
Knihu, kterou vám předkládáme, byla připravena k tisku už v roce 1955, ale bohužel tehdy nevyšla. Jejím obsahem jsou články, které vycházely v časopisu Svět Motorů v letech 1953-1955. Bratři Šulcové se v nich věnovali údržbě a opravám nejvíce prodávaných motocyklů ČZ, které jsou i v současné době nejrozšířenější mezi sběrateli a veteránisty.
Keywords: Auto & moto; Retro