25 tajemství Prahy - Černý, David (Grada, 2018)
Věděli jste, že z prken popraviště 27 českých pánů je vytesáno schodiště, po kterém se stále chodí? Znáte místo, kde ve zlaté vitríně sedí mumifikované tělo Marie Elekty od Ježíše? Slyšeli jste příběh balkonku domu U obrázku Panny Marie na Kampě? Víte, proč o letním slunovratu zapadá slunce do chrámu sv. Víta? Odhalte 25 tajemství magické Prahy.
Keywords: Architektura; Průvodce