Klinické prostředí v přípravě sester organizace, strategie, hodnocení - Gurková, Elena (Grada, 2017)
Monografie poskytuje srovnávací a souhrnný přehled specifických faktorů ovlivňujících proces klinické výuky ve zdravotnických zařízeních z pohledu studentů a participujících pracovišť. Je užitečným zdrojem informací pro odbornou komunitu - sestry, učitele, mentory, studenty mentorství, resp. pracovníky vzdělávacích a zdravotnických zařízení.
Keywords: Ostatní nelékařské profese; Ošetřovatelství - klinické obory; Ostatní odborné předměty; Pro humanitní obory