Jak ušít ekopanenky - Jarošová, Tereza (Grada, 2018)
Není vám lhostejné, s čím si hrají vaše děti? Máte rádi přírodní materiály? Chcete se naučit ušít si svoje panenky? V knize najdete pět typů panenek různých střihů - od nejjednoduššího miminka až po oblékací panenku s vlásky. Krok za krokem se naučíte potřebné techniky a seznámíte se s používanými materiály a pomůckami.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Umění a kultura; Výtvarné techniky; Tvoříme s dětmi