Jak si zjednodušit a zpomalit život - McAlary, Brooke (Grada, 2017)
Chcete žít méně hektický a zároveň naplněný život? Pomůže vám tato poutavě napsaná knížka. Ukáže vám, jak si příjemně zjednodušit a zpomalit život a zaměřit se na věci, které jsou skutečně důležité. Díky snadným, ale účinným cvičením dokážete nalézt potřebnou chvíli klidu i v tom nejvypjatějším dni.
Keywords: Zdraví a životní styl; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina