Kouzelné sedlo - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2017)
Máte rádi koně? Verunka z téhle knížky je miluje. Má sice doma pejska, ale stále maluje koníky. Kůň je zkrátka její nejmilejší zvíře. Kdyby ho tak mohla mít, nejlépe přímo u sebe v pokojíčku! Vyplní se Verunce její sen? Pojede dokonce někdy sama na koni? Kniha oblíbené a úspěšné autorky je určena všem začínajícím čtenářům.
Keywords: První čtení