Krycí jméno E219 Stejně umřeš, tak co řešíš? - Shaft, Terry (Cosmopolis, 2017)
Svět, i když teď je to silné slovo, se hroutí, lidé umírají jako mouchy na uměle vytvořený vir. Už není nic, co by udrželo hrozbu bloudících Nakažených v bezpečné vzdálenosti. Už nikdy v klidu neusneš, protože pokud budeš spát příliš tvrdě, Nakažení si tě najdou. Už nikdy nic nebude jako dřív, protože jsi odkázaný jenom sám na sebe.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Dobrodružství, napětí, fantasy