Zalitý kaktus S humorem na kolečkách - Uher, Václav (Cosmopolis, 2017)
Život na vozíku není horší. Je jiný. Vášnivě jiný. Okořeněný humorem. A oproti životu před úrazem má jednu zásadní výhodu - ještě nebyl ukončen! Říká se, že život začíná ve třiceti. Ale co když může začít i jindy a jinak? Nahlédněte do neobyčejného života obyčejného vozíčkáře, který se umí poprat s výzvami a prožívat neuvěřitelná dobrodružství.
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira