Cabin Porn - Chaty na konci světa - Klein, Zach (Grada, 2017)
Každý z nás si může postavit útočiště v lůnu přírody: o tom vás přesvědčí kultovní kniha nadšenců, kteří si jej sami zbudovali v divočině na severu státu New York. Autoři vyprávějí deset příběhů chat a srubů postavených na nejrůznějších místech USA, najdete zde však dalších 200 fotografií chat z celého světa.
Keywords: Architektura