Motocyklové vozíky PAv Historie, vývoj, technika - Bartuš, Jiří (Grada, 2018)
Motocyklové vozíky tvoří nedílnou, avšak veřejnosti málo známou část československé motoristické historie. Kniha čtenářům přináší ucelený obraz o historii využívání vozíků ve spojení s motocykly, které bylo přímým a logickým důsledkem specifického poválečného rozvoje motorismu v Československu.
Keywords: Retro