Finanční analýza Komplexní průvodce s příklady - 3., kompletně aktualizované vydání - Pavelková, Drahomíra (Grada, 2017)
Již třetí vydání je kompletně aktualizováno s ohledem na nový zákon o účetnictví, který nově upravuje mimo jiné účetní výkazy používané pro finanční analýzu. Zcela nová je v knize i vzorová finanční analýza reálného podniku s mnoha komentáři. Naučte se kvalitně provést finanční analýzu!
Keywords: Finanční řízení; Podnikání a management; Účetnictví