Management zákaznických řešení Jak efektivně tvořit a spravovat individualizovaná řešení zákaznických potřeb - Chlebovský, Vít (Grada, 2017)
Na trhu ojedinělá publikace se zabývá problematikou Customer Solutions Managementu (CSM) neboli managementu zákaznických řešení. Jde o komplexní pojetí péče o zákazníky, které má za cíl efektivní tvorbu a správu individualizovaných řešení zákaznických potřeb.
Keywords: Marketing a reklama; Obchod a prodej; Podnikání a management