Jitík sportovcem - Švejdová, Vlasta (Bambook, 2018)
Oblíbená herečka a moderátorka pořadu Kouzelná školka Jitka Molavcová napsala pro mladší děti pohádkovou knihu inspirovanou nejrůznějšími sporty. Třináct pohádek vypráví o tom, že bez sportu to v životě nejde. Jitík běhá, plave, lyžuje a přitom se mu vždycky přihodí něco zajímavého. Zapomínáte sportovat? S Jitíkem si pohyb určitě zamilujete.
Keywords: Pohádky