Otorinolaryngologie a foniatrie v současné praxi 2., doplněné a aktualizované vydání - Hahn, Aleš (Grada, 2019)
Po více než 10 letech vychází úspěšná základní publikace v oboru. Kniha sumarizuje problematiku všech segmentů oboru otorinolaryngologie a foniatrie. Zabývá se vyšetřovacími metodami, diagnostikou a terapií chorob, pozornost je rovněž věnována prevenci onemocnění a rehabilitaci.
Keywords: Oftalmologie, ORL