Vyhlídky nad přítoky Vltavy Otava, Lužnice, Sázava, Berounka - Klich, Ivan (Grada, 2017)
Náš průvodce vás provede po 64 vyhlídkových místech nad přítoky Vltavy - tedy nad Lužnicí, Sázavou, Otavou a Berounkou. Kniha obsahuje bohatý fotografický materiál, u každé z vyhlídek najdete popis přístupu k vyhlídce, výřez z turistické mapy, GPS souřadnice místa a spoustu zajímavostí o každé z lokalit.
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Průvodce