Labské vyhlídky - Klich, Ivan (Grada, 2017)
Navštivte 51 vyhlídkových míst na řece Labe od jeho soutoku s Vltavou pod Mělníkem až po saské město Pirna. U každého z našich povídání o vyhlídce najdete kromě fotografií i výřez z turistické mapy, souřadnice místa, popis přístupu k vyhlídce a zajímavosti v okolí. Zbývá tedy už jen obout boty, vzít fotoaparát a vyrazit po proudu Labe!
Keywords: Literatura faktu; Architektura; Průvodce