Smoothies na zahřátí Pro každé roční období - Maranik, Eliq (Grada, 2018)
Smoothies jedině v létě? Tak to už dávno neplatí! Nyní mají sezonu po celý rok. Hřejivá ovocná smoothies, doplněná bylinkovými čaji a ochucená kořením, vám ráno dodají tolik potřebné vitaminy, minerály a vlákninu, abyste měli dostatek energie na další náročný den, a osladí vám i dlouhé chladné večery.
Keywords: Kuchařky; Výživa