Psychologie Pro studenty pedagogických oborů - Pugnerová, Michaela (Grada, 2019)
Publikace určená studentům pedagogických oborů prezentuje obecnou, vývojovou, pedagogickou a sociální psychologii se zaměřením na mladší a starší školní věk dítěte.
Keywords: Psychologie odborná; Učebnice