Levandule Vše, co nutně potřebujete vědět... - Tréglová, Lenka (Grada, 2017)
Kultovní fejetonistka Lenka Tréglová a grafička a autorka mnohých receptů Anita Ponešová pro vás napsaly knihu o levanduli. Na 112 stránkách se dozvíte vše, co nutně potřebujete vědět, abyste ji mohli pěstovat, inhalovat, vařit z ní a péct s ní, vyšívat a koupat se v ní. TATO KNÍŽKA VONÍ PO LEVANDULI. SETŘI DLANÍ A PŘIVOŇ SI NA STRANĚ 2!
Keywords: Kuchařky; Zahradní rostliny