Tvoření z čajových sáčků Tea Folding - Sýkorová, Blanka (Grada, 2018)
Čajový sáček - pro někoho odpad, který skončí v koši, pro tvořivé zázrak. V nové knize z edice Šikovné ruce najdete mnoho způsobů a inspirací, jak s tímto úžasným materiálem pracovat. Návody jsou přehledně zpracovány a popsány krok za krokem.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Umění a kultura; Výtvarné techniky; Tvoříme s dětmi