Cítím se vždy skvěle, Intuice jako dar života - Adam, Evan (Přemysl Dvořáček - Adam Evan, 2026)
Žiji s vlastní intuicí a naslouchám jejím vjemům, které mají veliký význam, pro úspěch v životě.
Keywords: Štěstí a pozitivní myšlení